søndag den 13. maj 2012

OH...HELP ME SUPERHEROES

Idag var jeg med min bror og far inde og se The Avengers.
Filmen handler om forskellige superhelte som bliver sammenkaldt fordi Loke - ja den Loke - kommer til jorden med "dårlige vibes" og vil overtage jorden. Han vil bane vejen for hans "fellows" bad guys fra outerspace. Det skal Black Widow, Hawekeye, Thor, Hulk, Captain America og Iron Man forhindre. Men når alle har hver deres store ego, er det svært at arbejde sammen.

Men alt ender i en dramatisk kamp mod det onde, som foregår i New York (hvor originalt!) hvor de arbejder sammen med samme formål. At dræbe alle bad guys og især Loke. De vinder kampen de kan kalde dem selv for de sejrende Avengers. Hurra!

Filmen er super flot lavet. Kulisserne er tip top iorden, men scenerne er nogle gange - især i starten - langtrukne og kedelige. Man sukker lidt og tænker "kom nu videre" men kampen til sidst er virkelig godt lavet. Hulk smasher alle, og de andre går amok med hvers deres evne. Nice...
+ superheltene er da flotte superhelte (der er ikke noget i vejen med dem) så det trækker filmens anmeldelser op fra min side af.
Jeg er normalt ikke meget for actionfilm, men den er på en måde hyggelig?

K K K ud af K K K K K K

Ingen kommentarer:

Send en kommentar